News

Vijesti

Back
04.09.2018.
Sanacija područne škole „Desanka Maksimović“ u Dragalovcima

Učenici područne osnovne škole „Desanka Maksimović“ u Dragalovcima novu školsku godinu započeće u potpuno renoviranim učionicama. Donacija za sanaciju objekta u iznosu od 93 000 KM kompanije EFT značajano će doprinijeti radu ove školske ustanove. Ovo je jedna u nizu donacija kompanije EFT Stanari koja, u sklopu svoje društveno odgovorne strategije, već 13. godinu u kontinuitetu, podržava razne projekte i dešavanja u lokalnoj zajednici u kojoj posluje kao i cijeloj BiH.

Sanacija i radovi područne škole u Dragalovcima vršeni su po sistemu „ključ u ruke“ a završeni 15. avgusta 2018. Radovi su obuhvatali izradu novog krova i fasade, sanaciju terase sa novom ogradom, postavljanje nove unutrašnje i vanjske stolarije, postavljanje keramike na terasi objekta, novih instalacija i sanitarija. U okviru vanjskog uređenja asfaltirano je dvorište i uređen dječiji park, postavljena ograda i obojene linije na sportskom terenu. Nadzor radova je vršen od strane stručnog kadra kompanije EFT.

U 2017. godini sanirana je i obnovljena područna škola u naselju Ljeb a centralnoj osnovnoj školi u Stanarima u proteklom periodu obnovljeni su kabineti informatike, stranih jezika i opštetehničkog vaspitanja te obezbijeđena sportska oprema. Kompanija EFT ujedno godinama obnavlja fond školske biblioteke knjigama namijenjenim učenicima kao i ostalim članovima biblioteke iz Stanara.

Kompanija EFT nastavlja nagrađivanje učenika sa odličnim rezultatima na takmičenjima u užem i širem okruženju.